Öğretmen Destek Portalı / Teacher Support Portal

Öğretmen Destek Portalı

Search organization content

Sevgili öğretmenlerimiz, eğitim teknolojileri ile ilgili yardımcı doküman ve videolara bu sayfadan ulaşabilirsiniz.

Bu Web sitesi,  ihtiyaçlar doğrultusunda düzenli olarak güncellenmektedir, bu sebeple belli aralıklarla kontrol etmenizi öneririz. Paylaşılan tüm kaynaklara Hisar Okulları mail adresinizi kullanarak giriş yapmanız gerektiğini hatırlatırız.

Teknik  destek ihtiyacınız ve sorularınız için destek@hisarschool.k12.tr adresi ile iletişime geçebilirsiniz.

Teacher Support Portal

Dear teachers, you can find helpful documents and videos about educational technologies here.

The website is regularly updated in line with needs, so we recommend that you check it periodically. We remind you that you need to log in to all shared resources using your Hisar School's e-mail address.

You may contact support@hisarschool.k12.tr for your technical support needs and questions.