Öğrenci Destek Portalı / Student Support Portal

Search organization content

Sevgili öğrenciler, akademik hayatınızı sürdürürken, teknoloji ile ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz eğitim içeriklerine Öğrenci Portalı üzerinden ulaşabilirsiniz.

Web sitesi,  ihtiyaçlar doğrultusunda düzenli olarak güncellenmektedir, bu sebeple belli aralıklarla kontrol etmenizi öneririz. Paylaşılan tüm kaynaklara Hisar Okulları mail adresinizi kullanarak giriş yapmanız gerektiğini hatırlatırız.

*Teknik  destek ihtiyacınız ve sorularınız için destek@hisarschool.k12.tr adresi ile iletişime geçebilirsiniz.

Dear students, while continuing your academic life, you can access the educational content you may need about technology on the Student Portal.

The website is regularly updated in line with needs, so we recommend that you check it periodically. We remind you that you need to log in to all shared resources using your Hisar Okulları e-mail address.

*For your technical support needs and questions, you can contact support@hisarschool.k12.tr.